Programa del 10è Premi Patxín

Falta només una setmana…s’acosta el gran dia!
Delegats i delegades us faran arribar informació més detallada, però, perquè pogueu anar fent boca, us adjuntem el cartell del proper Premi Patxín i la programació del què anirà passant durant aquesta gran festa, des de les 10:30 fins a les 18:00.
Com que celebrem els 25anys del Projecte de Música i el 10è aniversari del Premi Patxín, la festa serà més llarga i més plena d’actuacions. Tant els concerts, com el dinar tindran lloc al c/Girona, entre València i Aragó i, a més de la música, l’Associació Cor Eixample està preparant activitats per als més menuts.
Totes les famílies que s’hagin apuntat al dinar, rebran els tiquets per l’àpat a la motxil.la de fills i filles.
Us esperem a tots.
Que no s’aturi la música!

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies