Fem un Patxín ben dolç!

Aquest any el Premi Patxín també té reservat un espai per a la rebosteria, així que deixeu anar la imaginació i prepareu les vostres receptes ben dolces per al concurs de pastissos.

El concurs és obert a tots els alumnes de l’escola. Participeu i porteu  les vostres propostes dissabte a l’espai gastronòmic del carrer Girona. Cada pastís s’ha de presentar amb un sobre tancat on hi figuri el nom del pastís escrit a fora i el nom del cuiner/a a dins.

Després del dinar, el jurat anunciarà el nom del pastís guanyador i el premi s’atorgarà a la classe del pastís premiat. Qui guanyarà aquest any un taller de cuina per a tot el grup?

Un cop emès el veredicte, hi haurà un tastet de pastissos!

 

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies