Mohamed Soulimane, padrí del Patxín

El padrí de l’XI Premi Patxín, Mohamed Soulimane, és un músic lligat professionalment amb l’Orquestra Àrab de Barcelona (OAB) ja que en va ser cofundador, l’any 2005, i n’és el director musical. Toca el violí, percussió, i també fa els cors.

Els alumnes de les Big Bands van rebre la visita del padrí i li van fer un munt de preguntes. Ja comencen a compartir experiències per tocar plegats el dissabte 16 de juny.

Som-hi, fem Patxín!

Aquí teniu un tastet de la seva música amb l’Orquestra Àrab de Barcelona.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies