Programa de l’11è Premi Patxín

Ja tenim a les portes del cap de setmana l’onzè Premi Patxín. La Big Band Mystery serà l’encarregada de trencar el gel, i també les Big Bands de 4t, 5è i 6è de la Concepció faran que la música no pari durant tot el matí amb la companyia del padrí d’aquest any, en Mohamed Soulimane.

El programa ve carregat d’actuacions però també al carrer Girona, entre València i Aragó, hi haurà unes carpes amb diferents activitats de 10.30 a 14.00 h.

A les 14.00 h sortirà l’esperada fideuà i acabat el dinar s’atorgarà el premi més dolç de la jornada, això serà en el concurs de pastissos. Les famílies apuntades al dinar no patiu, que ja rebreu els tiquets abans de dissabte.

Us deixem el cartell de l’11è Premi Patxín a material de descàrrega per completar la col·lecció.

Gaudiu de la festa i sobretot que no pari la música!

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies