Jocs Florals

La Comissió de Biblioteca promou un conjunt d’activitats que no s’aturen. Vam celebrar d’una manera molt especial, amb la participació de pares, mares i alumnes, el Dia Mundial de la Poesia, que se celebra cada 21 març d’ençà que la UNESCO va voler impulsar i preservar aquest gènere literari com element de creació, innovació i diversitat. Gràcies a la col·laboració de tots els participants la vetllada va meravellar tothom. Cliqueu: fotos del Dia de la Poesia.

Des de Biblioteca també s’impulsa la convocatòria dels Jocs Florals d’enguany a l’escola. Les diferents creacions, dibuixos, contes o poesies, segons la categoria, es poden lliurar del 22 de març al 23 d’abril. Consulteu les bases de participació amb tots els detalls i com formar part del jurat.

I, a deixar volar la imaginació!

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies