Aplaudiments per a les big bands

Els ritmes de les big bands de la Concepció  han sonat en diferents espais aquests darrers dies. La Big Band Flash va deixar empremta a la Nova Jazz Cava de Terrassa, al Festival Jazz Jove Non Stop. I, d’altra banda, la Big Band Mistery i la Big Band Moon van superar les proves d’una gimcana abans d’agafar els instruments al Mas Guinardó, en motiu del Dia de la Dona.

Us deixem un recull de les jornades en format vídeo, cliqueu els enllaços i gaudiu:

Gimcana Mas Guinardó, Big Band Mistery, Big Band Moon i Big Band Flash

La resta de vídeos els podeu trobar al canal YouTube, Escola Concepció.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies