Dia de l’Autisme; pensa en blau

El 2 d’abril és el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme i s’organitza una campanya per visibilitzar la realitat i les necessitats del col·lectiu de les persones amb autisme i les seves famílies. El moviment associatiu d’aquest col·lectiu convida sumar-se a la iniciativa mundial Light it Up Blue, per tal que centenars d’edificis i monuments s’il·luminin de blau com a mostra de solidaritat amb les persones amb autisme. Des de la Comissió Inclusiva també ens conviden a sumar-nos-hi i vestir de blau.

Per a més informació sobre el TEA, trastorn de l’espectre autista, consulta el  material de descàrrega.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies