Núvol – El digital de la cultura

El diari digital Núvol es fa resó del lliurament del VI Premi Patxin a la Carme Canela, padrina de los Big Bands de l’Escola de la Concepció 2013.

carme-canela-premi

Una petita mostra del contingut de l’article, escrit per l’Ada Castells:

Carme Canela, que ha rebut sis vegades el Premi a la Solista de l’Any atorgat per l’Associació de Músics de Jazz de Catalunya, dient que el Patxín és el millor premi que li poden donar i dient-ho emocionada, amb els ulls vidriosos, perquè el rep de la mà d’uns nens amb qui ha compartit “la màgia de la música” durant uns dies a les aules. Després ella mateixa cantant amb una de les nenes de la Big Band de sisè, un duo a dues alçades, amb el micròfon amunt i avall, i la veu ben alta.

Aquí teniu l’enllaç a la noticia completa: http://www.nuvol.com/noticies/carme-canela-recull-el-premi-patxin-2013/

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies