Les Big Bands a la Festa Modernista

El barri es vesteix de Festa Major del 26 al 3 de juny i les Big Bands de l’Escola de la Concepció ja preparen un magnífic repertori per al dissabte 2 de juny.

Que no pari la música!

Us esperem a l’escenari Girona/Aragó, a les 11:30 h.

Els carrers també s’omplen de moltes altres activitats i en el marc de la XIV Fira Modernista dedicada a la pintora Lluïsa Vidal, enguany es commemoren cent anys de la seva mort, certs espais també s’omplen d’un to reivindicatiu envers els drets de les dones com a proposta integrant del programa.

Tota la programació de la Festa Major la trobareu aquí.

 

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies