Concert benèfic Casal dels Infants

Concert benèfic, Casal dels Infants: Veus per la igualtat d’oportunitats dels joves.

Us animem a assistir a la segona edició del concert “Veus per la igualtat d’oportunitats dels joves” que tornarà a reunir el talent i el compromís social de cinc referents del panorama musical català. Love of Lesbian, Els Catarres, Joan Dausà, Elefantes i Joana Serrat n’integraran el cartell i se celebrarà el 30 de gener a les 20 h a las sala Razzmatazz. Les entrades estan a la venda a www.theproject.es.
Els ingressos de la venda d’entrades es destinaran a l’acompanyament de més de 1.700 joves en situació de vulnerabilitat que participen en el Casal dels Infants a través de serveis de lleure i participació comunitària així com de formació i inserció sociolaboral. Aquests nois i noies seran els altres grans protagonistes del concert: comptaran amb la complicitat dels artistes per donar-se a conèixer i reivindicar que qualsevol jove, sigui quina sigui la seva situació, ha de poder accedir a oportunitats per construir la seva vida.
L’any passat, en la primera edició del concert “Veus per la igualtat d’oportunitats dels joves”, Estopa, Els Amics de les Arts, Judit Neddermann, Ramon Mirabet i Blaumut van omplir la sala Barts en una nit inoblidable.
El concert “Veus per la igualtat d’oportunitats dels joves” és possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Damm, Canet Rock, The Project, Razzmatazz i OneBox.
Comissió Inclusiva

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies