Anar al contingut →

Les Big Bands de bolos!

El  diumenge passat la Big Band Flash va actuar a la Nova Jazz Cava de Terrassa, en el marc de la 18ena edició del “Jazz Jove Non Stop”, juntament amb el Combo 19 P.M. de l’Escola de Música i Conservatori de Sabadell i el Combo’ZZ del Conservatori Municipal de Música de Terrassa.

Aquest dissabte, 16 de març, actuen la Big Band Mistery i la Big Band Moon, a les 13.00 h al Casal Mas Guinardó. Aquest concert forma part del conjunt d’activitats amb motiu del Dia de la Dona d’aquest centre cívic. El repertori segur que ens sorprendrà! Clica aquí per a més informació.

Si voleu estar ben informats i animar les diferents big bands consulteu el document de descàrrega amb l’agenda de concerts.

Agenda Big Bands Notícies

Comments are closed.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies