Les Big Bands de bolos!

El  diumenge passat la Big Band Flash va actuar a la Nova Jazz Cava de Terrassa, en el marc de la 18ena edició del “Jazz Jove Non Stop”, juntament amb el Combo 19 P.M. de l’Escola de Música i Conservatori de Sabadell i el Combo’ZZ del Conservatori Municipal de Música de Terrassa.

Aquest dissabte, 16 de març, actuen la Big Band Mistery i la Big Band Moon, a les 13.00 h al Casal Mas Guinardó. Aquest concert forma part del conjunt d’activitats amb motiu del Dia de la Dona d’aquest centre cívic. El repertori segur que ens sorprendrà! Clica aquí per a més informació.

Si voleu estar ben informats i animar les diferents big bands consulteu el document de descàrrega amb l’agenda de concerts.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies