L’escola que m’agradaria amb ulls d’infant

La remodelació de l’entorn de l’escola ha estat realitzada pel Districte de l’Eixample a partir d’un projecte que es va planificar a la nostra escola.
El curs passat, els alumnes de la Big Band Flash van fer un taller de disseny en què van analitzar els dèficits de l’entorn de l’escola i van fer propostes per a millorar-lo amb els recursos que els van oferir des del districte.

El dia 10 de maig a les 18.00 h alguns alumnes de 6è ho explicaran en una jornada al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya; hi estem tots convidats. Cal inscripció prèvia: ompliu el formulari d’inscripció.

Cliqueu imatges i mireu l’àlbum de com ha quedat l’espai.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies